Levering & Returns

adres order@shopbe.be. We helpen je met veel plezier verder!

Leveringskosten:

België: 5,95 euro
Nederland: 7,95 euro

Na betaling van de goederen zal Elderhill trachten de aangekochte goederen binnen een periode van 48 uur te leveren op het aangeduide leveradres. Door externe omstandigheden kan deze periode langer duren. Dit is een middelenverbintenis en geen resultaatverbintenis. Alle goederen die worden besteld zullen binnen een periode van maximaal 30 dagen geleverd worden bij de klant tenzij anders op voorhand aangegeven.

Indien deze leveringstermijn niet gehaald wordt (wegens out of stock of andere redenen), heeft de klant het recht om zijn bestelling te annuleren en zal Elderhill overgaan tot de totale terugbetaling van de niet geleverde goederen.

De verzending van alle bestelde goederen en waardebons zijn steeds op het risico van Elderhill. Indien uw bestelling verloren of beschadigd zou geraken tijdens het verzendingsproces is dit steeds op kosten van Elderhill.

Retours:

Bij het terugsturen van de goederen naar Elderhill, is de klant zelf verantwoordelijk voor de terugzending en mogelijke kosten of beschadigingen die hier aan verbonden zijn. Goederen moeten in ongebruikte staat en oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering. Gelieve ons te contacteren indien u iets wenst terug te sturen op info@elderhill.be.